Sant Feliu de Guíxols haurà de repetir el concurs de la neteja pública per un error

Sant Feliu de Guíxols

Data: 29/08/2020

Intervé: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols haurà de repetir el concurs de la neteja pública per culpa d’un error informàtic. El sistema electrònic va barrejar documentació de dos sobres diferents deixant al descobert l’informació d’una de les quatre empreses que competien.

L’ajuntament del municipi haurà de tornar a començar de nou el procés d’exposició pública per l’adjudicació del nou contracte de la recollida de residus. El motiu ha estat un error informàtic que ha deixat al descobert l’informació d’una de les quatre empreses que competien per quedar-se la gestió del servei. Per evitar impugnacions, el consistori ha optat per tornar a la casella de sortida.

Uns endarreriments que se sumen als que va generar l’estat d’alarma aquest mateix any. A la pràctica, però, ja s’arrosseguen quatre anys de pròrrogues, la darrera de les quals venç a finals de setembre. L'alcalde Carles Motas defensa que aquesta vegada será la definitiva.

En aquest sentit, Motas subratlla que es tracta d’un dels contractes més grans del municipi i recorda que plec de clàusules és d’allò més complex.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat