Tret de sortida a la Festa Major d'Estiu a Calonge

La Festa Major d'Estiu arriba a Calonge, un esdeveniment ple d'activitats, en què els concerts hi tindran molt de protagonisme. Aquest durarà fins el 12 de juliol.

El tret de sortida es va realitzar ahir de la mà de l'Associació de festivals de música de Calonge. Els Jardins del Castell de Calonge van acollir un concert anomenat "Emociona't amb la Simfònica de Corda i Cobla de Catalunya - 25 anys de música global". Hi van participar artistes com Manu Guix, Miki Núñez i Paula Giberga.

Les activitats s’inauguraran aquest dijous amb unes simultànies d’escacs. Els dies següents, es realitzaran activitats com el pregó de la Festa Major, s’inaugurarà l’exposició fotogràfica “250 anys de vehicles motor”, un concurs de dibuix infantil i juvenil i, finalment, l’últim dia, el 12 de juliol, es farà una concentració de vehicles al Pont del Mas Ambrós i es beneiran davant l’Església de Sant Martí. Es finalitzarà amb un seguit d’activitats pels més petits com tallers infantils fashion i un espectacle infantil i, per acabar, es durà a terme un bingo. Totes les activitats que es facin durant la Festa Major aniran acompanyades de concerts que s’aniran realitzant al llarg dels dies. 

Podeu consultar a la web de Calonge o a l’Ajuntament per obtenir més informació sobre l’ús i la compra de les entrades que es necessiten per poder realitzar les diverses activitats de la Festa Major de Calonge.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat