Fòrum de síndics i defensors de Catalunya a Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura

INTERVÉ: Eduardo Martínez-Vara de rey, Defensor de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura

El municipi de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura ha acollit el Fòrum anual de Síndics i Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya. Aquesta és una jornada oberta any rere any als defensors locals d'arreu de Catalunya de caire informal. De fet, entre la més d'una cinquantena de persones que s'han donat cita hi havia també ex síndics, familiars i treballadors municipals. 

La trobada ha començat amb una rebuda institucional a l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries per part de l'actual alcalde de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní, Daniel Encinas, però també el seu predecessor, Salvi Casas, que va ser qui va impulsar l'any 2012 la figura del defensor al municipi. D'aquesta manera es convertien en la població més petita de Catalunya que compta amb aquest representant

Els síndics i defensors presents al fòrum han aprofitat el dia per compartir experiències i fer turisme cultural d'una forma distesa, lluny de les obligacions que el càrrec comporta. 

Els assistents a la jornada han visitat els tres nuclis del municipi. Després de la inauguració a l'IRTA, situat a Monells, també han fet una passejada pel poble de Cruïlles, per acabar fent un dinar de germanor a Sant Sadurní de l'Heura. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat