160 persones gaudeixen del dinar popular de la festa petita d’Ullà

160 persones gaudeixen del dinar popular de la festa petita d’Ullà
Ullà

Data: 09/09/2019

Un total de 160 persones van gaudir ahir diumenge del dinar popular de la festa petita d’Ullà, la qual està dedicada a la Mare de Déu de la Fossa. El dinar, que es va fer a la sala polivalent, va consistir en arròs, pollastre i postres. Acabat l’àpat, la diada festiva va continuar allà mateix amb concert i ball amenitzat per l’orquestra Gerunda, que van durar unes tres hores.

La festa petita va començar a les 11 del matí amb l’ofici solemne a l’església parroquial de Santa Maria. La missa va estar amenitzada per la cobla Foment del Montgrí. Al final de l’ofici, com marca la tradició, els presents podien acostar-se a veure la Verge, que està protegida per una estructura de vidre. La imatge de la Verge és una talla romànica policromada del segle XII. En sortir de l’església, la cobla va interpretar unes sardanes.

La festa de la Verge de la Fossa està organitzada per l’Ajuntament, que també es fa càrrec de la Diada de Catalunya, l’11 de setembre. Per la Diada, aquest diemcres, es despenjarà una senyera a l’edifici del Centre Cívic i, seguidament, hi haurà un vermut popular.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat