Més de 200 persones participen en la Marxa Mundet per la Fundació Esclerosi Múltiple

La plaça de la Pau de Sant Antoni de Calonge ha estat la sortida i arribada de la 3a Marxa Mundet. La Germandat Arturo Mundet, amb la col·laboració de la Fundació Esclerosi Múltiple, organitza una jornada per recaptar fons per ajudar a projectes d'investigació i rehabilitació pels pacients d'esclerosi. Enguany, han estat més de 200 els participants.

La Germandat Arturo Mundet ha celebrat la tercera edició de la Marxa Mundet. Una jornada que ha recaptat fons per col·laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple i l'objectiu és donar visibilitat a tot el col·lectiu que pateix la malaltia. Més de 200 persones han participat aquest 2024, fet que és una satisfacció pels organitzadors, ja que això vol dir que la societat sap que existeix aquesta opció de col·laborar i no falla.

Tots els diners recaptats es destinen a poder mantenir els projectes d'acompanyament, assessorament, recerca i rehabilitació per ajudar als pacients. Per arribar a més gent, a Marxa Mundet sempre prepara dos recorreguts perquè tothom triï el que li és més adequat.

L'esclerosi múltiple és una malaltia que s'acostuma a diagnosticar entre els 30 i 40 anys i és desconeguda perquè pot afectar de diferents maneres.

Els organitzadors han agraït l'assistència de tots els participants i ha recordat la importància de visibilitzar tots els projectes que ajuden als pacients i les seves famílies. Una marxa que és el tercer any que se celebra i que vol ser una activitat lúdica i esportiva que explica la realitat de les persones amb esclerosi múltiple.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat