Brot de coronavirus a l'àrea de cultura de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni

Intervenen: Miquel Bell-lloch (ERC) i Elisenda Pérez (Avancem).

L'àrea de Cultura, Ensenyament, Joventut, Igualtat i Festes de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni resta tancada al públic, a causa d'un brot de coronavirus entre el seu personal. En concret, afecta els cinc treballadors del departament, els quals es troben actualment en aïllament domiciliari.

Retorn al teletreball
De fet, des de divendres passat tot el personal del consistori combina el treball presencial amb el teletreball. Han sigut els grups municipals de l'oposició d'Esquerra Republicana i Avancem, els quals han denunciat la mala gestió de la pandèmia a Calonge i Sant Antoni. En concret, critiquen el retorn a la presencialitat per part del personal de l'Ajuntament des del passat 1 d'octubre, el dia de la moció de censura.

Grups de l'oposició apunten a més contagis
Segons afirmen els dos partits de l'oposició, hi podria haver més contagis a altres àrees de l'Ajuntament, així com diversos casos d'aïllament domiciliari. En la mateixa línia, critiquen la falta de transparència de l'actual equip de Govern, ja que la informació, segons afirmen, ha sortit a la llum gràcies a la gent del poble. Tanmateix, des del consistori neguen que el brot hagi afectat altres departaments.

Esquerra Republicana i Avancem, integrants i socis de l'anterior govern calongí, posen de manifest la seva gestió de la pandèmia, quan van apostar per combinar el teletreball i la presencialitat.

Àrea de cultura
L'espai habilitat al departament de cultura es situa al bell mig de Calonge, a la Plaça Major. Aquest presenta una sola porta d'entrada i sortida i poca ventilació.

Pel que fa als treballadors del consistori, tots ells estaran un període de 15 dies realitzant les feines de manera híbrida. Segons fonts de l'equip de govern, el canvi no es deu al brot de coronavirus, sinó per l'evolució negativa dels índexs epidemiològics.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat