La Fundació Hospital Sant Carles aposta per l’èxit educatiu a Begur i Esclanyà

La Fundació Hospital Sant Carles aposta per l’èxit educatiu a Begur i Esclanyà
Begur

Data: 08/10/2019

El Patronat de la Fundació Hospital Sant Carles de Begur ha aprovat en sessió extraordinària l’impuls, per primer cop, d’una convocatòria de subvencions per a la realització d’estudis postobligatoris dirigits al col·lectiu de joves de Begur i Esclanyà.

Aquesta línia d'ajuts serà vigent a partir del curs escolar 2020-2021 i té com a objectiu ajudar als joves del municipi i a les seves famílies a sufragar les despeses generades en la realització dels estudis després de l’ESO.

Maite Selva, alcaldessa de Begur, posa en valor la iniciativa endegada i remarca que “per al municipi és un privilegi poder comptar amb institucions com la Fundació Hospital Sant Carles, que estan plenament compromeses amb el desenvolupament social i acadèmic dels nostres veïns i veïnes”.

En la mateixa línia, Selva explica que “aquesta línia de subvencions ens permetrà ampliar el catàleg de serveis i d’ajudes que des del consistori ja oferim als nostres joves per a garantir, potenciar i estimular la seva formació continuada més enllà de l’etapa d’educació obligatòria”.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat