Segona edició del Shop Local day a Palafrugell

Palafrugell

Data: 20/11/2021


L'Associació de Comerç de Palafrugell s'ha sumat aquest cap de setmana a la iniciativa Shop Local Day. Aquesta campanya va arribar a Catalunya de la mà de Sofia Mateo i Nerea Fernández amb l'objectiu de revitalitzar el petit comerç local. La idea d'aquest projecte prové de Small Business Saturday que es du a terme als Estats Units. 

Concretament, més de 65 establiments del municipi s'han afegit a la campanya de la mà de l'Associació de Comerç. Des de primera hora de dissabte, les botigues mostraven optimisme de cara tot el cap de setmana ja que molts dels veïns s'interessaven per la iniciaiva. Per incentivar la participació, des de l'Associació regalaven una tassa per cada compra i s'organitzava un sorteig a través d'instagram, on el guanyador rebrà 100€ per comprar a les difefents botigues.

Aquesta iniciativa ha de servir per fer veure la importànica del comerç local als pobles i la vida que hi donen

A banda de les promocions comercials, els diferents comerços també van assajar un flashmob per animar que comerciants i veïns ballessin plegats, demostrant la bona sintonia entre les dues parts. 

Aquesta és la segona edició del Shop Local Day i s'hi han sumat 14 establiments més respecte l'any anterior. Això demostra que la iniciativa ha arribat per quedar-se a Palafrugell, símptoma del creixement del comerç a la localitat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat