Verges es torna a mobilitzar de forma massiva per demanar un nou Institut Escola

INTERVÉ: Diana Canals, AFA de l'IE Francesc Cambó

La marea verda ha tornat a innundar els carrers de Verges amb una nova mobilització dels alumnes de l'Institut Escola Francesc Cambó i les seves famílies. En aquesta ocasió s'ha fet una cadena humana que ha unit l'escola de primària i els barracons de secundària, separats per uns 700 metres.

D'aquesta manera s'ha volgut denunciar que tot segueix igual: no hi ha projecte per a un nou edifici que ajunti escola i institut. S'ha demostrat d'una forma empírica, doncs, la separació física que han de superar cada dia professorat, direcció i treballadors del centre. A més s'ha seguit demanant la fi dels barracons i evidenciant la manca d'espai i les instal·lacions obsoletes de l'antiga escola. L'Associació de Familíes dels Alumnes veu que, malgrat la bona sintonia amb el Departament d'Ensenyament, l'edifici de Verges va al lloc 8 de la cua a les comarques gironines i que n'hi ha per temps. 

Ja acostumats a manifestar-se, els nens de Verges i dels onze municipis que en depenen a nivell escolar s'han repartit en trams per cicles educatius per fer possible la cadena humana. Al final de l'acte han format les sigles SOS.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat