Palamós viu la 43a edició de la Fira Nadalenca més solidària de la comarca

Palamós

Data: 15/12/2019

INTERVÉ: Joan Cama, president de l'Associació Fira Nadalenca

Un any més el Carrer Major i la plaça de la Vila de Palamós es va omplir de solidaritat i de visitants amb la celebració d'una de les fires de Nadal més antigues i singulars de la comarca com és la Fira Nadalenca, que aquest diumenge va arribar a la ja 43a edició.

Els carrers palamosins es van omplir de paradetes on s'hi podien adquirir diferents productes decoratius, la majoria d'ells elaborats pels alumnes de les escoles del municipi i membres d'entitats col·laboradores amb l'esdeveniment.

Per altra banda el sorteig d'obres d'art va assolir el major èxit en molt de temps, aconseguint vendre totes i cada una de les mil butlletes disponibles.

Tots els diners recaptats amb la venta de productes, la subhasta de quadres i les activitats aniran destinats a subvencionar activitats i projectes en benefici de les persones de la comarca que pateixen discapacitats psíquiques. Enguany les entitats que rebran aquest suport econòmic que ajudarà a millorar la seva qualitat de moltes persones seran tres: l'Escola els Àngels, l'Associació AFATRAM i l'Associació El Trampolí.

En totes les edicions els diners sempre tenen un fi social i es lliuren a les entitats receptores passades les Festes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat