Joan Cama nominat al premi Mosca Grossa del Col·legi de Periodistes

Joan Cama nominat al premi Mosca Grossa del Col·legi de Periodistes
Palamós

Data: 08/10/2020

De Cama en destaquen el seu tracte amable, disponibilitat i facilitats al treball dels i les periodistes


El Cap de Premsa i Protocol de l'Ajuntament de Palamós, Joan Cama, opta a la Mosca Grossa del Col·legi de Periodistes de Girona. Cama ha estat nominat pels i les periodistes gironines al guardó que valora la tasca de persones i institucions que faciliten la feina als i les professionals de la informació. Ha estat nominat "Per ser un gran facilitador de la  feina", per la seva "disponibilitat" i el seu tracte amable.

Competirà amb Anna Diago, responsable de comunicació de l’Ajuntament d’Olot; l'Oficina de Comunicació de l'Ajuntament de Girona i els responsables de premsa de l'ICS Glòria Admetller i Francesc Solà.

El proper dimarts el Col·legi de Periodistes fa la seva festa anual amb l'entrega de les Mosques de la Informació. Enguany es distingirà amb el títol honorífic els i les professionals sanitàries per estar a primera línia de la pandèmia i la Revista Recull de Blanes que enguany celebra el seu centenari.

Al costat de les mosques honorífiques i la mosca grossa els i les periodistes també fan un calbot a persones o institucions que han fet malament a parer seu, la feina, amb la mosca borda. En aquest destítol hi ha nominats l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts, la Lliga de Futbol Professional i Vibra Comunicació, responsable de premsa de diversos festivals com l'Strenes  o l'Acústica.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat