La Policia Local de Palafrugell fa diverses detencions els darrers dies

La Policia Local de Palafrugell fa diverses detencions els darrers dies
Palafrugell

Data: 24/08/2022

Els darrers dies, la Policia Local de Palafrugell ha realitzat diverses detencions. El total de persones detingudes ha estat 5, acusades per diferents delictes com lesions, robatoris o contra la salut pública. També ha estat denunciat un grup de 18 persones per infracció d'ordenança municipal, consumir alcohol a la via pública.

El passat dissabte va ser la primera detenció, al barri de la Sauleda es va produir una baralla entre dos grups de joves. La Policia Local hi va intervenir i posteriorment un dels joves es va presonar a la comissaria per denunciar els fets. Després de la identificació dels implicats i la seva detenció, es tractava de dos joves de nacionalitat marroquí, de 19 i 24 anys.

En el segon cas, l'actuació d'agents de paisà juntament amb la col·laboració ciutadana va permetre la detenció de dos homes que havien comès un robatori a una benzinera del municipi. Els autors dels fets havien forçat les màquines de recaptació de monedes de la zona de neteja de vehicles, posteriorment van ser localitzats i detinguts amb els diners robats i les eines utilitzades en el robatori. Amb la seva identificació es tractava de dos homes de nacionalitat espanyola de 43 i 51 anys, tots dos amb nombrosos antecedents en delictes contra el patrimoni.

D'altra banda, aquest dilluns a la nit La Policia Local va localitzar un botellot a la zona del Prat Xirlo de Calella de Palafrugell. Durant la identificació de tots els presents, es va detectar un jove amb diverses substàncies estupefaents. El noi, de nacionalitat espanyola i 22 anys d’edat, va ser detingut per un presumpte delicte contra la salut pública. Els 8 implicats restants van ser denunciats per infracció de l'ordenança municipal que prohibeix el consum d'alcohol a la via pública.

Tots els detinguts han passat a disposició del Jutjat de La Bisbal d’Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat