Èxit de convocatòria de la 5a Jornada "Sóc TEActiu: autisme i trastorns de la conducta"

Intervé: Sara Garcia, presidenta de Viu Autisme

L'Institut Ridaura de Castell d'Aro ha acollit aquest dissabte la 5a Jornada "Sóc Teactiu" organitzada per l'associació platjarenca Viu Autisme. Enguany la jornada ha estat titolada "Autisme i trastorns de la conducta".

El programa del dia ha comptat amb activitats de formació tant teòriques com pràctiques encarades a gent de tots els àmbits: famílies i associacions, així com persones provinents del món de l'educació, la psicologia o la pedagogia. El tema central que les ha unit: el de la conducta.  

 La cinquena Jornada "Sóc Teactiu" ha estat, a més, la segona que forma part de la Càtedra d'Autisme de la UdG. Amb seu al municipi de Castell-Platja d'Aro, la gran finalitat d'aquesta càtedra és que la formació referent al Trastorn de l'Espectre Autista sigui constant. 

La jornada ha estat tractada des de diversos àmbits i sectors. Des del punt de vista clínic Montserrat Pàmias ha parlat de fàrmacs. Ignasi Puigdellívol ho ha fet sobre la inclusió i la regulació de l'educació en l'àmbit de l'escolarització. L'equip Autismo Sevilla ha fet una introducció al treball de teràpies des d'una vessant positiva. Joan Canimas ha tractat la vessant de l'ètica quan es treballa amb persones amb autisme. Una de les intervencions més interessants ha estat la de Raquel Montllor, que ha explicat el seu testimoni com a persona amb Asperger. Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat