La 7a Marxa per la Igualtat visibilitza el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les D

Santa Cristina d'Aro, Castell-Platja d'Aro i s'Agaró i Sant Feliu de Guíxols han celebrat la 7a Marxa per la Igualtat. La caminada popular, emmarcada dins la setmana del 8-M, es va haver d'ajornar per la pluja. Aquest dissabte s'ha celebrat amb més de 200 inscrits, demostrant que és un acte present a l'agenda dels ciutadans de la Vall d'Aro. La marxa ha volgut servir per reivindicar el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones, que se celebra el 28 de maig. 

211 participants han fet els set quilòmetres de la Marxa per la Igualtat de la Vall d'Aro. Ha estat la setena edició de la caminada popular que s'havia de celebrar la setmana del 8 de març, però que a causa de les pluges s'havia ajornat fins a aquest dissabte. Una marxa que reivindica la igualtat entre homes i dones.

La marxa s'ha consolidat a la Vall d'Aro. És la mostra de com joves com adults són conscients de la importància de reivindicar un dret fonamental. També realça les feines conjuntes per combatre les desigualtats.

La nova data escollida no ha estat a l'atzar. S'ha celebrat aquest dissabte perquè el 28 de maig és el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones, amb l'objectiu de visibilitzar-lo.

A banda d'aquesta marxa els ajuntaments són conscients que la lluita per la igualtat s'ha de fer cada dia. És per això que, més enllà de la setmana del 8-M, a les tres localitats s'organitzen diverses activitats.

Un dissabte festiu, però sobretot de lluita feminista per continuar reivindicant una igualtat entre homes i dones 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat