L'Escola de Circ prepara un espectacle final de curs de creació pròpia

Intervenen: Alba Ramió i Marcel Aguilar, monitors

L'Escola de Circ de l'Associació Pengim Penjam de Calonge ultima els detalls per la seva posada en escena de final de curs. Estant preparant un projecte de creació pròpia que combina les diferents tècniques i disciplines circenques estudiadese durant l'any i que seran una mostra del que l'alumnat ha après durant aquest curs.

L'espectacle final es podrà veure a la Sala Fontova el proper 21 de juny i és un treball on l'alumnat ha fet tots els papers de l'auca ja que el procés creatiu comença des de zero. Pensen una idea, l'elaboren, la coreografien, li donen sentit, l'assagen i la porten a escena.

L'espectacle final de curs són en realitat quatre espectacles treballats amb els quatre grups d'edat que té l'Escola de Circ. Una activitat extraescolar de gran èxit a Calonge i que funciona des del 2013 cada cop amb més participants.

Una activitat extraescolar de gran èxit

L'Escola de Circ de Calonge és una iniciativa de l'Associació Pengim Penjam de Calonge, una entitat juvenil fundada el 2012 que un any després, el setembre del 2013 va tirar endavant aquesta activitat extraescolar. Actualment compta amb una cinquantena de nens i nenes repartides en quatre grups d'edat.

A mesura que han anat passant els anys i els cursos l'Escola ha anat creixent tant en nombree d'alumnes com en aprenentatge fet pel qual han hagut de buscar monitors professionals del circ per tal que l'alumnat segueixi progressant.

A més d'organitzar l'espectacle final de curs, la gent de Pengim Penjam ha participat a la Fira del Circ de La Bisbal, a la Festa Major de Calonge i inclòs ha fet col·laboracions amb la Fura dels Baus.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat