Trobada solidària amb Ucraïna a Castell d'Aro

L'Associació Ucraïna de Santa Maria de la Costa Brava ha organitzat una fira benèfica per donar suport a les víctimes de la guerra. La trobada social ha culminat amb més de 200 persones on també ha aparegut Sant Nicolau, patró dels infants i encarregat de dur els regals als nens durant Nadal.

L'Associació Ucraïna de Santa Maria de la Costa Brava, ha programat una fira benèfica i una trobada social entre la comunitat, a la Sala Polivalent de Castell d'Aro.

S'ha animat a les més de 200 persones que han assistit a l'esdeveniment, a entregar objectes com roba i joguines per als nens d'orfenats i hospitals d'Ucraïna. En cas de voler realitzar un donatiu econòmic, també s'ha pogut fer. A banda d'aquests objectius, les col·laboradores de l'associació en tenen un altre de ben clar:

Durant aquesta fira oberta al públic i amb entrada gratuïta, s'han pogut fer tallers infantils, donar a conèixer la cuina ucraïnesa i escoltar alguns concerts representats per infants, entre d'altres. També ha aparegut Sant Nicolau, patró dels infants i encarregat de dur els regals als nens durant Nadal

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat