La Policia Local de Palamós incorpora un nou vehicle híbrid al seu parc mòbil

Palamós

Data: 21/12/2022

La Policia Local de Palamós incorpora un nou vehicle híbrid al seu parc mòbil, marca Ford model Kuga, dotat de motor 4x4 i totalment equipat pel servei de patrulles urbanes. Destaca l’equipació amb càmeres a l’interior del vehicle, la nova senyalització lumínica que incorpora, així com la imatge exterior molt més visible.

La Policia Local de Palamós ha incorporat al seu parc mòbil un nou vehicle per a les tasques de patrulla urbana. Es tracta d’un turisme, dotat d’un motor 4x4 i amb tecnologia híbrida, que combina la combustió de gasolina amb l’energia elèctrica, la qual es connecta segons les necessitats energètiques i d'ús del vehicle. La capacitat 4x4 també permet que aquest vehicle pugui utilitzar-se en tasques policials que es requereixin tant en el nucli urbà com en camins de zones forestals del terme municipal. 

Un dels aspectes destacables del nou vehicle és que el seu interior està dotat amb càmeres, cobrint l’espai adaptat amb mampara per al trasllat de detinguts. A banda aquesta unitat també està equipada amb la senyalització lumínica que projecta un panell abatible ubicat al sostre, mitjançant la qual es poden advertir i amb frases curtes, els serveis que es realitzen: com un control, carrer tallat o precaució.

Aquest nou vehicle és el darrer dels quatre que durant el darrer any s’han incorporat al parc mòbil de la Policia Local de Palamós.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat