Els alumnes de Terrisseria de la Bisbal exposen l'obra final del cicle

INTERVÉ: vet Bazaco, cap del cicle formatiu de grau mig de terrisseria / Míriam Seguí, alumna / David Pedregosa, alumne / Enric Marquès, regidor en funcions

La sala 'La Peixera' del Terracotta Museu exposa les obres de final de curs dels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Terrisseria de la Bisbal. En aquesta mostra trobem l'obra dels alumnes de segona promoció, set artistes novells que, amb tècnica i creativitat, transmeten la seva passió per la ceràmica.

El 2016 es va crear el primer cicle de Terrisseria a l'Institut de la Bisbal. Aquesta formació específica, creada amb la voluntat de fomentar la ceràmica i crear  futurs professionals del sector es realitza amb el Departament d'Educació i en col·laboració amb l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà, l’Associació de Ceramistes de la Bisbal i el Terracotta Museu.

Els joves matriculats en aquesta promoció, coneixen i practiquen la tradició ceràmica de la Bisbal. L'objectiu de l'ajuntament és donar continuïtat al cicle que actualment el curses 15 alumnes i lluitar pel cicle formatiu de grau superior.

L'exposició 'Obra Final'19' s'exposa fins al 4 d'agost. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat