Lleugera recuperació de la venda de petards

Intervé: David Puig, venedor de petards

Lleugera recuperació de la venda de petards en la nit de la pòlvora per antonomàsia. Després de la incertesa de l'estiu passat, en què la festivitat es va poder celebrar sense confinaments, pels pèls, enguany l'escenari és ben diferent, a les portes de treure'ns la mascareta i amb la vacunació derrotant el virus.

Que la festivitat serà millor ho palpen els venedors i venedores de petards i també el sector que ha tret al mercat algunes novetats.

Els clients més habituals són principalment famílies i colles d'amics. Mentre les famílies tendeixen a comprar productes com: coets, bateries i cebetes; els joves busquen la intensitat comprant els productes que peten més com els eXtrem i els Trons Valencians.


Alhora de vendre petards els venedors no es cansen de repetir les mesures de seguretat necessàries per gaudir de la festa sense problemes. L'element bàsic, el sentit comú i el seny.

Es calcula que de mitjana les famílies gasten entre 20 i 25 euros per cada fill i que el pressupost augmenta en el cas dels adults.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat