Els alumnes de PFI creen anuncis publicitaris

Intervé: Joan Siurana, PFI i PTT Guíxols-Vall d'Aro

La 1a Mostra d'anuncis PFIadds ha donat l'oportunitat als joves estudiants de PFI d'elaborar vídeos promocionals de productes i serveis del seu territori.  Els vídeos han tractat diferents àmbits i temàtiques locals que després han estat avaluats per dos professors experts en empresa. 

L'objectiu de l'esdeveniment ha estat fer més engrescador el final de curs i animar els joves a innovar en el món de la publicitat. El procés de creació ha requerit la tria d'una idea, la narrativa del propi anunci, un eslògan, un logotip i un pla de viabilitat. 

El projecte s'ha iniciat als PFI de les comarques de Girona de la mateixa manera: s'ha exigit un guió, una idea de negoci o venda i executar-lo en un anunci de com a màxim 2 minuts. 

L'esdeveniment final on s'han projectat els anuncis ha comptat amb 50 alumnes dels PFI de Llagostera, Guíxols-Vall d'Aro, Salt i Figueres. Un cop acabada la mostra, els alumnes del PFI d'hostaleria han preparat un esmorzar per la resta d'estudiants. La jornada ha acabat amb una obra de teatre de sobre feminisme i noves masculinitats. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat