Calonge i Sant Antoni organitzen un concurs fotogràfic amb snorkel

Calonge i Sant Antoni

Data: 18/08/2020

Intervenen: Miquel Bell-lloch, Acalde de Calonge, i Boris Weitzmann, promotor del FOTOSUB

Banyistes amb màscara, tub i aletes. Aquesta ha estat una estampa habitual a la Platja Torre Valentina, de Sant Antoni de Calonge, durant el matí d’aquest dimarts. En concret, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha donat el tret de sortida al FOTOSUB, que tal com indica el seu nom és un concurs de fotografia sobre el fons submarí. Els participants que enregistrin les millors imatges s’emportaran una experiència esportiva per realitzar a la localitat.

El concurs, que ha acollit una vintena de participants, es practica amb snorkel, per tal de capturar les imatges subaquàtiques i està dividit en dues modalitats: l’Infantil, dedicada als assistents d’entre 8 i 15 anys, i l’Open, oberta a qualsevol persona major de 16 anys. Un cop realitzada la immersió, les fotografies s’hauran de penjar a l’Instagram sota el hashtag #calongeisantantonifotosub i en el cas de participar en la categoria infantil, s’haurà d’afegir també el hashtag #kids.

El FOTOSUB estarà actiu fins a la mitjanit d’aquest dissabte i la classificació es donarà a conèixer el dia 27 d’agost a través de les xarxes socials de l’Ajuntament. Pel que fa a l’entrega de premis, es realitzarà el 29 d’agost en un indret encara per determinar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat