Platja d'Aro fomenta la convivència nocturna durant la Festa Major

Platja d'Aro fomenta la convivència nocturna durant la Festa Major
Aquesta nit es donarà el tret de sortida a la novena edició consecutiva de la campanya de civisme i conscienciació Maximum fun, minimun disturbance (Màxima diversió, mínima molèstia) a Platja d’Aro, i que s'allargarà durant tres nits fins dissabte 17 d’agost, des de la mitjanit fins a les 4 de la matinada, tot coincidint amb la Festa Major 2019 de la vila.

L’acció té la voluntat de promoure la compatibilitat de l’oci i el lleure nocturn amb el descans de veïns, turistes i visitants. L’eix principal de l’acció és la transmissió directe dels missatges de la campanya als usuaris dels locals de restauració i oci nocturn mitjançant diversos elements comunicatius promoguts per dos agents cívics que recorreran els establiments del municipi.
 
Durant la campanya es penjaran cartells informatius de l’acció als accessos dels locals, dialogant directament amb els usuaris i repartint dos elements que han tingut gran acceptació en les darreres edicions. Un és la polsera amb el lema de la campanya, i l’altre un còmic de caire desenfadat que tracta diversos temes com el consum irresponsable d'alcohol, el consum de drogues i la seva relació amb la conducció i les baralles. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat