La Santa Market ja és la protagonista de les nits d'estiu a la Costa Brava

La Santa Market 2024 ja és una realitat. L'esdeveniment ha iniciat la seva 8a edició que s'allargarà fins al 25 d'agost. Gairebé dos mesos en què a l'espai es podrà gaudir de música, gastronomia i espectacles eqüestres, a més de poder passejar entre les parades de tot el recinte. Una Santa Market que ja és un dels punts de trobada referència a la Costa Brava i que té un impacte a Santa Cristina d'Aro, però també a tota la demarcació gironina.

L'estiu comença de moltes maneres i a Santa Cristina, l'inici de la temporada estiuenca el marca La Santa Market. L'esdeveniment ha inaugurat la seva 8a edició que, tot i ser l'espai de sempre, cada any augmenta la varietat de propostes.

Durant juliol i agost, el Santa Cristina Horse Club es converteix en un mercat amb parades artesanals, foodtrucks, música i festes molt diverses. També hi haurà el carnaval d'estiu amb la participació de les colles locals. A la programació també repeteix l'espectacle de Santí Serracamps amb 10 espectacles. Una de les novetats és l'humor. Peyu, José Corbacho i Toni Moog són tres dels noms que participen en la Santa Comedy. Una programació que cada any s'ajusta als gustos dels visitants.

Pel que fa a la gastronomia, Cañitas Maite repeteix com un dels restaurants estrella de La Santa. En aquesta edició també hi seran els germans Roca de la mà de Rocambolesc Gelateria i Rocambolesc Bikineria. Propostes que combinen amb les diferents parades  gastronòmiques de tot el recinte.

La música també hi és present amb concerts com el d'Alfred Garcia i el show de Jaime de la Puerta. El recinte compta amb set escenaris per gaudir de propostes com aquesta dels "A palo seco".

Un market que, fins al 25 d'agost, serà un dels protagonistes de les nits de la Costa Brava.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat