Mala mar a la Costa Brava centre

La fi de l'estiu i l'arribada de la tardor han vingut acompanyats de lleugers canvis al temps i al mar. Les onades s'han tornat les protagonistes de les platges de la Costa Brava centre a partir de dimarts i al llarg de dimecres amb mar de llevant mentre que, pel que fa a les temperatures, hem tingut vespres i matins més frescos al Baix Empordà.

Al llarg de la tarda de dimarts la tramuntana va girar a gregal i això va remenar la mar de fons de llevant. Des de la matinada de dimecres s'ha mantingut aquesta maror amb vents moderats de component nord-est a les platges baixempordaneses. Situació adversa, doncs, per a nedadors, practicants d'esports nàutics i petites embarcacions, ja que s'han donat cops de mar llargs amb onades de dos metres i mig o més

El gregal, un vent fresc, ha bufat amb velocitats entre els 20 i els 30 quilòmetres per hora i ha portat també un suau descens dels mercuris. Les mínimes han arribat al voltant dels 16º C a l'interior de la comarca mentre que les màximes, molt més agradables, han rondat els 24º C al migdia. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat