Aprendre a pescar per conèixer l'entorn

Intervéf: Jordi Janer, president Associació Esportiva de Pesca de Sant Feliu de Guíxols

Les vuit del matí i els membres de l'Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols (AEPMSFG) ja preparen tot el material per pescar. El motiu: les jornades d'iniciació a la pesca que organitza l'entitat.  Aquesta activitat s'ha celebrat els dies 7, 15 i 28 d'agost i  està destinada a nois i noies d'entre 7 i 17 anys amb l'objectiu d'introduir-los al món de la pesca i ensenyar les diferents espècies de peix que es poden trobar a la Costa Brava.

Aquest any l'associació celebra el seu 75è aniversari i la seva voluntat era acollir a tothom qui s'apuntés a l'escola de pesca. Malauradament, les restriccions sanitàries han provocat que només hi hagués 40 places per l'activitat, deixant fora molta mainada que també volia participar en les jornades de pesca. 

Després de repassar tot el material, els organitzadors han repartit els participants en grups de 4-5 persones, distribuint-los entre les diferents barques de l'associació. A banda de l'experiència de pescar a alta mar, als pescadors en iniciació també els esperava una sessió de teoria al final del dia, per repassar tot el que s'havia pescat. 

Amb aquesta energia i entusiasme, els participants es preparaven per gaudir d'un dia de pesca a l'alta mar, amb l'esperança de poder pescar els seus primers peixos.

Pel que fa a l'associació de pesca, quatre membres sub-21 participaran als campionats d'espanya i els sèniors s'han classificat pel pròxim mundial a Itàlia

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat