La Fira Nadalenca de Palamós recapta 12.400 euros

Intervé: Joan Cama, organització

La Fira Nadalenca de Palamós va recaptar 12.400 euros entre els diners recollits a la pròpia fira i les aportacions de l'Associació Front Al Mar i el Grup de Teatre els Cosinets. Es tracta d'un clàssic del nadal a la ciutat que més enllà de ser un 'Christamas Market' té un marcat caràcter solidari i tot d'activitats al voltant que el fan un lloc atractiu per a tota la família.

La meteorologia va respectar la majoria d'activitats que es van desenvolupar amb una important presència de públic. Només el sorteig d'art i de les vànoves solidàries va haver de ser traslladat al vestíbol de l'Ajuntament per la precipitació que començava a caure a la tarda. Com des de fa 42 anys les paradetes es van col·locar al Carrer Major

La Fira Nadalenca la fan possible diverses entitats del municipi i cada any destina la recaptació a projectes solidaris.

Al marge de les paradetes amb productes nadalencs la fira va tenir cantada de nadales, el sorteig de vànoves solidàries fetes per artesanes de Palamós durant mesos i la fira artesana amb obra pictòrica, fotogràfica i de ceràmica.

També altres activitats solidàries com uns jocs electrònics dels 80 gentilesa de Tecnofan, un mural amb monedes organitzat pels escoltes i un taller de remar amb bancs fixos a càrrec del Club de Rem.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat