Gairebé 900 persones al dinar de la gent gran de Sant Feliu

INTERVÉ: Fina Cosp, regidora d'Envelliment Actiu / Carles Motas, alcalde de Sant Feliu

Gairebé 900 persones omplien aquest diumenge l'envelat del Guíxols Arena a la 3a edició de la Festa de la Gent Gran de Sant Feliu de Guíxols. Per primera vegada el dinar s'ha celebrat en aquest recinte que l'Ajuntament ha llogat i que es quedarà fins passat el Carnaval. Des de l'organització estan molt satisfets de la nova ubicació per les facilitats d'aparcament i perquè van posar un servei d'autobús gratuït per la jornada que va funcionar molt bé. Totes les facilitats perquè els jubilats gaudissin d'un dinar de germanor que acabava amb ball amb l'orquestra La Chatta.

Fa 3 anys l'Ajuntament va apostar per celebrar aquest dinar en homenatge als avis de la ciutat i l'èxit de la convocatòria i de la bona organització ha permès que es mantingui.
 
La festa ha comptat amb la col.laboració de diferents col.lectius, entre ells els Pirates Motoclub que des del primer any fan de cambrers de cadascuna de les taules. També Protecció Civil i Creu Roja s'impliquen en aquesta festa a més dels tècnics de l'Ajuntament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat