El tancament de bars i restaurants impulsa a alguns propietaris a iniciar nous projectes

Intervenen: Abraham Rodríguez, propietari de La Vianda, i Arià Compte, propietari del 92 Restaurant.

Amb les terrasses desertes i les portes barrades alguns bars i restaurants s’endinsen en nous projectes. El confinament decretat el març va pillar desprevinguts alguns propietaris, que havien comprat recentment un local. D’altres l’aturada del país els va proporcionar l’empenta i el temps necessari per tirar endavant la idea d’un futur establiment. Amb l’entrada en vigor del nou tancament dels locals de l’hostaleria ha permès a aquests propietaris iniciar unes obres, que s’havien vist aparcades a causa del daltabaix econòmic. Ara sense poder treballar, han decidit tirar endavant les reformes, això sí, amb un pressupost més reduït.

L’Abraham Rodríguez, responsable de La Vianda de s’Agaró, es va veure immers en el confinament després de comprar el local situat a escassos metres d’on té l’actual restaurant. La seva idea era ampliar el negoci i aprofitar la plaça d’entremig per muntar-hi una terrassa. Així doncs, la reforma del nou espai es va haver d’ajornar fins fa tres setmanes, quan els propietaris van canviar els fogons i les safates, pels pics i les pales.

Amb els beneficis treballats durant la temporada d’estiu, el propietari de La Vianda ha pogut tirar endavant les obres. Rodríguez ha decidit continuar amb el projecte, ja que amb la futura reobertura de bars i restaurants i la probable reducció dels seus aforaments, comptar amb dos locals contigus els pot ser beneficiós. Per exemple, per tal de repartir els clients.  

L’Abraham però no és l’únic que ha començat un projecte en temps de pandèmia. Amb una història una mica més diferent i arriscada, l’Arià Compte va comprar un nou local durant el confinament per crear un restaurant. Compte és el propietari del 92 de Platja d’Aro i ara està endinsat en les reformes d’un nou establiment a s’Agaró.

El propietari del 92 també realitza ell mateix les obres, les quals té previst que durin un mes i mig. Així doncs, el nou restaurant de cuina internacional podria veure la llum, si la pandèmia ho permet, durant la temporada nadalenca.

L’Abraham i l’Arià, uns propietaris que aprofiten el tancament dels establiments per fer obres. Una situació que pocs afincats en el sector poden realitzar-ho, però que permet continuar creient amb un futur pròsper de l’hostaleria. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat