Platja d'Aro gaudeix d'un Sant Jordi compacte que li permet 'fer poble'

Intervé: Mònica Ríos, regidora de participació ciutadana 

Platja d'Aro va gaudir per primera vegada d'un Sant Jordi compacte, amb un epicentre concret, i no desdibuixat com el que estava acostumat a viure. Com a qualsevol altre poble i ciutat de Catalunya la jornada laboral més festiva va tenir una reeixida participació en el primer any que les activitats es van concentrar a l'entorn de la Masia Bas.

La intenció de l'Ajuntament i les entitats era potenciar la festivitat al municipi, que ja es celebrava, però quedava diluïda en la llarga avinguda s'Agaró, on els diferents comerços feien les seves parades. Ubicant un espai d'entitats amb activitats lúdiques i venda de roses a l'entorn de la Biblioteca i Masia Bas es va aconseguir fer caliu i poble, l'objectiu de la iniciativa.

La iniciativa va aplegar una vintena d'associacions que, al marge de les seves parades, van organitzar lectures de poesia, recitals musicals, actuacions, un dinar de germanor i tallers per la mainada.

La tímida pluja que va caure al matí va afectar algunes de les activitats del Sant Jordi platjarenc que es van haver de traslladar, com el cas de la concentració de puntaires, o bé celebrar a la tarda, com la pròpia concentració a la Masia Bas.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat