L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols compra 50.000 mascaretes pels seus veïns i veïnes

Intervé: Carles Motas, Alcalde de Sant Feliu de Guíxols

Cada domicili rebrà un sobre amb tantes mascaretes com persones hi hagi empadronades


L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols repartirà 50.000 mascaretes entre tots els habitants de la ciutat. El consistori repartirà de manera gratuïta entre els empadronats i empadronades mascaretes quirúrgiques homologades per la Unió Europea.

Un cop rebuts els lots personal de l'empresa que distribueix les multes de trànsit o rebuts municipals i voluntariat ha començat a distribuir les mascaretes dins dels sobres que després posaran a les bústies de les cases. A la bústia de cada pis hi haurà per partida doble, tantes mascaretes com persones empadronades hi hagi. Als sobres no hi figura el nom dels destinataris sinó que hi ha l'adreça carrer, número de pis i porta i la quantitat de persones que hi ha empadronades.

En un pis amb quatre persones empadronades, per exemple, trobaran un sobre amb vuit mascaretes a la bústia en els propers dies.

Des del consistori es demana que la mascareta s’utilitzi de manera correcta, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries. El govern municipal confia en ajudar a contenir la pandèmia ja que utilitzant la mascareta les possibilitats de contagi baixen exponencialment.

L'Alcalde Carles Motas ha volgut posar molt èmfasis en el fet que les mascaretes arribaran a les cases ganxones i que per tant la gent no haurà de trencar el confinament per aconseguir-les.
       

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat