La Policia Local de Palafrugell ha denunciat 48 persones per incomplir l'Estat d'Alarma

La Policia Local de Palafrugell ha denunciat 48 persones per incomplir l'Estat d'Alarma
Palafrugell

Data: 22/03/2020

Aquest cap de setmana la Policia Local de Palafrugell ha denunciat a 48 persones per desobeir el confinament. D’aquest total, hi ha algunes persones que són reincidents, mentre d’altres eren veïns de segones residències. D’aquestes, un total de 17 no van poder justificar el fet de ser al carrer en aquell moment; 7 més es trobaven en zones comunes d’espais en segones residències com pistes d’esport o equipaments similars; 12 van ser denunciats a la zona del centre vila i finalment 10 es van identificar en el desplegament que va fer el cos policial juntament amb el de Mossos d’Esquadra a les entrades del municipi. 

D’altra banda, durant aquests últims dies han continuat les patrulles a peu i en vehicles policials per seguir informant la ciutadania, i actuant en aquells espais on calia fer-ho. Una mesura que seguirà vigent mentre sigui necessari, completada amb els controls que tenen lloc a la carretera per supervisar els desplaçaments d’entrada i sortida a tot el municipi.

En aquest sentit, s’han realitzat més d’un miler de controls de vehicles i s’han identificat prop de 1200 persones. També segueix fent-se arribar el missatge a la ciutadania a través de la megafonia de les patrulles i dels vehicles de Protecció Civil, on s’informa de la situació i es demana la col·laboració ciutadana perquè només es surti de casa si és estrictament necessari i pels únics motius pels qual està permès, com anar a fer la compra o desplaçar-se al lloc de treball.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat