Èxit de la jornada Tourism dels alumnes del Cicle d'Allotjaments Turístics de Palafrugell

Palafrugell

Data: 15/02/2024

Els alumnes del segon curs del Cicle d'Allotjaments Turístics de Palafrugell han organitzat aquest dijous al matí un esdeveniment al Museu del Suro de Palafrugell. Una jornada turística en clau  que ha portat per nom 'Tourism', en la qual quatre ponents han reflexionat sobre diferents temàtiques relacionades amb el turisme, el coaching i el màrqueting.

La jornada l'ha obert el palafrugellenc David Galceran, amb una ponència sobre la gestió d'esdeveniments culturals en el sector turístic, i li ha agafat el relleu Oriol Cabané, líder de HYGGE.

Després d'una petita aturada per esmorzar, Òscar Cumí ha pujat a l'escenari per parlar dels microinfluencers i el boca-orella a l'era digital. Posteriorment, també ha oferit una xerrada la consultora i mentora de Housekeeping, Patricia Vela. L'encarregada de tancar l'acte ha estat la Macarena Osorio, que és directora de l'Hostal Sa teula i exalumne del cicle.

Més enllà dels ponents, també s'ha convidat a professionals del sector hoteler i turístic de la zona, així com personalitats i institucions de la comarca, que han omplert l'Auditori del Museu del Suro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat