Alumnes dels instituts de Palamós participen en l'acte institucional del 8M

Palamós

Data: 08/03/2022

A Palamós s'ha donat veu als alumnes de les escoles de secundària del municipi que han assistit i participat en l'acte institucional a les dotze del migdia davant de l'Ajuntament. Fins al 23 de març s'han programat activitats al voltant del Dia de la Dona. 

A Palamós s'ha donat veu als alumnes de les escoles de secundària del municipi que han assistit i participat en l'acte institucional a les dotze del migdia davant de l'Ajuntament.

Els alumnes han reivindicat la igualtat de gènere i ho han fet ressaltant la figura d'algunes dones al llarg de la història que sovint han estat oblidades o silenciades, recuperant memòries de dones artistes i esportistes o a través de poesies escrites per dones. Els estudiants han posat l'accent en fer afectiva aquesta igualtat i han explicat perquè encara és necessari continuar mobilitzant-se

Des de l'Ajuntament ja fa dies que han començat les activitats al voltant del Dia de la Dona i de fet s'allargaran fins al 23 de març. Defensen que des del món local s'hauria de treballar perquè cada dia fos 8 de març.

D'altra banda, durant tota la jornada es pot descarregar a través de les xarxes socials de Gespa Teatre, el vídeo que recull la lectura dramatitzada de les actrius i actors d'aquesta formació teatral palamosina. El 23 de març es farà una conferència sobre ecofeminisme a la Biblioteca Municipal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat