Vicenç Pagès i Jordà és homenatjat per la llibreria El Cucut

La llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí dedica el desè Berenar Literari al difunt escriptor Vicenç Pagès i Jordà, i convida a una cinquantena d’autors destacats de la literatura catalana a tastar la gastronomia de l'Empordà. 

El desè Berenar Literari de la llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí ja és aquí, i aquest any dedica la trobada al difunt escriptor Vicenç Pagès i Jordà, qui havia estat reconegut amb guardons, col·laborava amb la premsa escrita i tenia més de vint llibres publicats. Pagès, que estava fortament vinculat amb El Cucut, també formava part de la història d'aquesta llibreria.

Escriptors, dibuixants, editors, traductors, lectors i prop d'una cinquantena d'autors destacats de la literatura catalana, han participat en el berenar literari, ja que el consideren l'esdeveniment cultural més important de l'Empordà abans de Sant Jordi.

La iniciativa va començar un any que Sant Jordi va caure en un dissabte de Setmana Santa i es va decidir fer bunyols i organitzar un berenar, com a excusa per a trobar-se i compartir l'afició de la lectura i escriptura.

I de mica en mica, l'àpat va anar incorporant altres productes del territori, com els vins, la xocolata o olis artesanals de l'Empordà, entre d'altres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat