Donen d'alta tots els escolars de l'accident d'autobús a Peratallada

Donen d'alta tots els escolars de l'accident d'autobús a Peratallada

A les sis de la tarda tots els alumnes que havien patit l'accident d'autobús a la població de Peratallada han estat donats d'alta. Segons ha informat l'Hospital de Palamós, el centre hospitalari ha rebut un avís del SEM sobre un quart de quatre de la tarda on informava de l'accident d'un autobús escolar amb múltiples afectats que s'havia produit minuts abans en el terme municipal de Peratallada. 

Passades les quatre de la tarda els primers nens afectats, tots ells d'entre 11 i 12 anys, han arribat a l'hospital de Palamós. Tots presentaven lesions de caràcter lleu i han estat atesos en el Servei d'Urgències del mateix hospital on a les sis de la tarda han estat donats d'alta amb destí al seu domicili.

L'accident ha tingut lloc a tres quarts de tres de la tarda al quilòmetre 2 de la GI-651, l'autobús que transportava 36 escolars i 4 adults ha sortit de la via per motius que encara es desconeixen. El vehicle està estable però 10 dels menors han resultat ferits lleus i han hagut de ser atesos pel SEM. 

L'autobús transportava nens que venien d'excursió a Peratallada. Poc després s'ha avisat un altre autobús de la companyia per poder tornar els nens i nenes cap a Barcelona. 

La carretera s'ha tallat en ambdós sentits de la marxa al llarg de 500 metres. 4 dotacions de bombers i els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins el lloc de l'accident.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat