La Gala Pro Baix Ter se solidaritza amb les residències

Giropoma i l'Auditori Teatre Espai Ter són els organitzadors de la nova iniciativa solidària Gala Pro Baix Ter, que tindrà com a objectiu recollir fons per destinar-los a projectes de la zona del Baix Ter.

La data escollida per la seva primera celebració és el 19 de setembre a les 18h a l'Espai Ter. En aquesta edició, la gala comptarà amb l'actuació principal del Cor Geriona, acompanyada per la Girona Banda Band.  A banda d'aquesta formació, està previst que una cinquantena d'artistes també formin part de l'esdeveniment amb diversos espectacles per a tota la ciutadania.

La primera edició de la gala tindrà com a objectiu recaptar diners per a les residències Vila Vella, Santa Caterina i Vila de Montgrí. L'objectiu és aconseguir una quantiat que permeti a Vila Vella i Santa Caterina aconseguir un vehicle totalment elèctric, mentre que, pel que fa a la residència Vila Montgrí, les recaptacions aniran destinades a noves butaques de més qualitat pels residents, millorant el confort pel seu descans.

Després de més d'un any de pandèmia, els organitzadors volen mostrar el suport i l'admiració  de la feina dels seus treballadors durant aquests mesos complicats. Al mateix temps, estar més a prop de la gent gran de les residències que també han vist afectada la seva vida diària.

Per col·laborar amb la iniciativa es poden comprar entrades per a la gala benèfica o fer donacions a través del compte corrent, indicat al portal web de l'Espai Ter.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat