Les ADF Montgrí i El Puig Segalar reben la recaptació de la Gala Pro Baix Ter

Torroella de Montgrí

Data: 20/10/2022

Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) Montgrí i Puig Segalar ja han rebut la recaptació de la Gala Pro Baix Ter. La iniciativa va aconseguir 4.715 euros amb el concert de Santi Arisa i la jornada de portes obertes de les entitats i ara les ADF ja els poden destinar a comprar un vehicle i un remolc-bomba.

La segona edició de la iniciativa solidària Gala Pro Baix Ter s'ha tancat amb èxit i és que les dades parlen per si soles. La proposta ha obtingut recaptar gairebé 5.000 euros per a les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) Montgrí i Puig Segalar. Fa pocs dies que els responsables de Giropoma i de l'Auditori Teatre Espai Ter, impulsors de la proposta, han lliurat al xec als beneficiaris d'aquesta segona edició.

Els diners s'invertiran en la compra de material per ajudar a la protecció dels boscos del Montgrí i el Baix Ter. En el cas de l'ADF Montgrí adquiriran un vehicle i l'ADF El Puig Segalar un remolc-bomba amb una capacitat de 3.500 litres d'aigua. Des de les dues entitats es mostren contents de rebre aquesta ajuda per continuar fent la seva feina.

Els diners recaptats s'han aconseguit principalment gràcies a les entrades venudes del concert conjunt de Santi Arisa & Lakatans, la Cobla Contemporània, l'Agrupació Sardanista Continuïtat, de Torroella de Montgrí, i les corals Nit de Juny i els Virolets, de Palafrugell. També s'ha recollit diners a través de la venda de Pomes Solidàries durant la jornada de portes obertes que va mostrar l'activitat de les ADF davant de l'Espai Ter.

La iniciativa va néixer fa dos anys per millorar i donar suport a sectors del Baix Ter amb la intenció de consolidar-se.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat