El Punt Jove inicia una nova edició del concurs de fotografia per a joves

El Punt Jove inicia una nova edició del concurs de fotografia per a joves
Palamós

Data: 22/02/2018

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós celebarà demà la primera trobada de la nova edició del concurs de fotografia #ituqdius.
 
Demà divendres 23 de febrer, de 19 a 20 h al Punt Jove, es farà la primera sessió amb la que els joves parlaran i debatran sobre “Les modes” i explicaran quin significat té la fotografia o fotografies que han fet per aquesta temàtica. Ja fa dies que els joves poden presentar les seves imatges referents a aquest primer tema i demà se’n farà el debat. La segona trobada serà el següent divendres, 9 de març, amb el tema “La dona treballadora” i, finalment, divendres 23 de març, es debatrà sobre “La felicitat”.
 
El concurs consisteix en fer fotografies sobre una temàtica proposada i participar als debats que es faran durant tres divendres, de 19 a 20 h al Punt Jove. L’objectiu del concurs és que els joves puguin expressar la seva opinió en temes quotidians a través d’una imatge i debatre entre tots el tema proposat amb l’ajuda dels tècnics del Punt Jove.
 
Per a participar al concurs els joves han de tenir entre 13 i 29 anys. Poden presentar tantes fotografies com vulguin sobre la temàtica proposada cada setmana i han d’enviar-les en format JPG a l’adreça electrònica nuria.lisbona@palamos.cat indicant en el cos del correu les dades del participant (nom, cognoms, telèfon i correu electrònic).
 
S’atorgaran premis als tres primers classificats. Guanyarà la persona que hagi assistit a més debats, hagi tingut una bona participació en aquests, hagi penjat mínim una fotografia per temàtica i aquesta estigui treballada i clarament relacionada amb el tema proposat.
 
 
Taller “Auto descobrim-nos”

Properament el Punt Jove iniciarà també un nou taller adreçat als joves del municipi perquè descobreixin tot el potencial que tenen i tot el que són capaços de fer per assolir els objectius plantejats cada dia.
 
El taller, sota el nom “Auto descobrim-nos”, es farà en dues sessions, amb les dates a concretar, i serà impartit per Núria Lisbona, psicòloga i dinamitzadora juvenil del Punt Jove, i Laura Serrano, Agent de Salut del Punt Jove que, a través de dinàmiques i jocs, ajudaran els joves a aprendre més d’ells mateixos i a auto descobrir-se.
 
 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Societat