Els CAPS protagonitzen la nova campanya d'estiu

Palafrugell

Data: 13/07/2023

Leyre González
Júlia Moner
Mireia Pagès

Els Centres de Salut del Baix Empordà fan una crida a totes les persones que es troben a la localitat per prioritzar els CAPS i no sobrecarregar Urgències.

A on podem anar en cas que ens passi alguna cosa durant els mesos d'estiu, si estiuegem o residim al Baix Empordà? L'Anna Ribera, directora assistencial, ens explica la importància de prioritzar als CAPS i als consultoris, abans que Urgències, per poder ser més eficients.

El Baix Empordà ofereix 6 CAPS, 2 consultoris i 1 Hospital amb uns horaris de llarga atenció, ampliats per a l'època d'estiu. Els consultoris petits, com la Bisbal, obren l'horari habitual.

Si no és una urgència que requereixi assistència immediata, és important trucar sempre al centre de salut més proper, ja que així, es podrà ser atès amb previsió i no haver de fer cua.

Les temperatures no paren de créixer i els cops de calor són cada vegada més constants. És crucial refugiar-se del sol i romandre en espais freds.

La campanya d'estiu dels Centres de Salut del Baix Empordà ens fan saber que per qualsevol símptoma, els CAPS estan a la nostra disposició per rebre'ns en el menor temps possible.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat