Agraïment públic de l'Ajuntament de Santa Cristina a l’Associació Juvenil Cristinenca

Agraïment públic de l'Ajuntament de Santa Cristina a l’Associació Juvenil Cristinenca
Santa Cristina d'Aro

Data: 04/06/2020

L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro vol manifestar públicament el seu agraïment a la important tasca solidària desinteressada que ha realitzat l'Associació Juvenil Cristinenca durant la pandèmia de Covid-19  després que l’entitat ha decidit finalitzar el servei comunitari de subministraments en haver entrat el municipi en la Fase 2 de desconfinament i coincidint amb la desescalada de les restriccions.

Des de l’entrada del confinament, a mitjans de març, els joves cristinencs han garantir el benestar general de la ciutadania  amb la realització de 88 serveis de subministraments bàsics a persones del municipi, a més, de repartir tasques educatives, informació de preinscripcions i mascaretes. A partir d'ara, les persones de risc, d'edat avançada o que visquin soles i/o necessitin algun tipus de suport hauran de contactar directament amb l'àrea municipal de Serveis Socials.

Quan la situació ho permeti, l'Ajuntament espera poder celebrar un acte públic de reconeixement i agraïment a l'associació juvenil. De moment, l'àrea de Joventut ja es coordina amb l'entitat de joves per tal d'acordar activitats que, en el marc de la Festa Major i del segon semestre de l'any, s'ajustin a les mesures de seguretat i de salut pública. “Com a municipi és un autèntic honor comptar amb el nostre jovent per satisfer les necessitats de les persones amb especial vulnerabilitat”, es recorda des de Joventut, que afegeix; “El jovent és, sens dubte, el millor horitzó de futur que podem desitjar com a comunitat i com a societat. I cal encoratjar-los a continuar treballant perquè els i les joves de Santa Cristina esdevinguin ciutadans i ciutadanes de ple dret que puguin posar els seus talents al servei de la comunitat”.

Dels 88 serveis d'atenció a persones del municipi, els quals inclouen compres de subministraments bàsics, alimentació, farmàcia, veterinària i serveis de suport a Càritas, 45 han estat realitzats dins del nucli de Santa Cristina. La resta, 43, a urbanitzacions i rodalies: 2 a Rosamar, 9 a Roca de Malvet, 5 a Bell-lloc, 3 al Golf Costa Brava, 4 a Les Teules, 5 a Sant Miquel d'Aro i 15 al barri de Salom. A banda de les atencions a persones vulnerables, l'entitat ha repartit, porta a porta i de forma setmanal, les tasques educatives a infants de l'Escola Pedralta. Igualment s'ha encarregat de repartir la informació relativa al període de preinscripció de l'Escola Bressol Guirigall a 75 famílies residents a Santa Cristina d'Aro. I també ha preparat i repartit, amb la col·laboració del col·lectiu Modistes Solidàries, mascaretes de roba gratuïtes a diferents punts del municipi.      

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat