El SSIBE homenatja les víctimes de violència masclista amb teatre i un manifest

Palamós

Data: 24/11/2017

"Estimar no fa mal". Aquest va ser el lema que els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà i l'ajuntament de Palamós van utilitzar per commemorar el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

Una celebració que es fa cada any a l'Hospital de Palamós però que en aquesta ocasió ha canviat de format per portar a terme una denúncia pública de la violència masclista molt més visual. La Gespa Teatre va fer lectura a consultes externes de petits fragments de l'obra Aquari, de Telma Romaní que reflexiona al voltant del maltractament envers les dones. Una xacra encara latent a la nostra societat. 

Des de l'Hospital de Palamós admeten que els de violència de gènere són casos difícils de detectar i de comptabilitzar, donat que les víctimes no sempre estan disposades a admetre els maltractaments. 

Durant la commemoració del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones a l'Hospital de Palamós també es va llegir un manifest, es va instal·lar una taula amb informació d'associacions i telèfons d'atenció a les víctimes de violència de gènere i diversos voluntaris van repartir llaços violetes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat