L'entitat Amb Les Teves Mans presenta amb fotografies els projectes elaborats a Gàmbia

L'associació empordanesa sense afany de lucre Amb Les teves Mans exposa un recull d'una cinquantena de fotografies a la Capella de Sant Antoni de Torroella de Montgrí. La mostra resta oberta al públic fins al 28 de febrer i presenta els projectes de cooperació i desenvolupament que l'entitat porta a terme a l'Àfrica.

Prop de 5.000 quilòmetres són els que separen el municipi de Torroella de Montgrí de la República africana de Gàmbia. Ara, l'exposició "A les teves mans" uneix més que mai les dues localitzacions, i ho fa a través d'un recull fotogràfic que ressegueix el dia a dia de la regió de Badibbou.

Les instantànies no són fruit d'un treball artístic professional, sinó que han estat capturades pels voluntaris de l'associació Amb Les teves Mans durant els viatges de cooperació. Enguany els seus membres presenten nous projectes entre cella i cella, tals com la construcció de dos pous, reconstruir un antic dispensari o proveir de material escolar un centre on estudien uns 400 alumnes.

Amb Les teves Mans es va configurar el 2016, quan la crisi de refugiats a Grècia copsava els titulars dels principals mitjans de comunicació. Tanmateix, des del 2018 l'associació s'ha focalitzat en afavorir el desenvolupament i la cooperació a l'Àfrica. És una mostra del seu treball l'exposició de Torroella de Montgrí, que estarà oberta al públic fins al 28 de febrer.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat