La Quina Freak: una proposta nadalenca esbojarrada i multitudinària

INTERVÉ: Àlex Boix, Associació Arocinema

Ser friqui té premi, tot i que cada vegada és una mica més difícil. I és que la Quina Freak de l'Associació Arocinema creix any rere any i en la seva setena edició va reunir a més de 800 persones a Platja d'Aro. 

Els seguidors de les pel·lícules i les sèries que han generat més fenomen fan i més merxandatge de col·leccionista es van donar cita en aquesta particular quina, l'única del seu tipus a Catalunya. Més enllà del joc en si, la Quina Freak és l'excusa per passar una tarda esbojarrada, plena de gent disfressada i ambientada, en aquesta ocasió, en 'Regreso al futuro'.  

Això no vol dir que els premis no tinguessin importància. De fet, són el reclam per atreure cada cop més gent d'arreu de les comarques de Girona i Barcelona. Els organitzadors no es limiten a buscar els articles més típics de grans plataformes, sinó que es passen hores mirant regals al mercat estatunidenc o a través de proveïdors especialitzats. Aquest any, les dues peces més anhelades eren l'escut del Capità Amèrica i el DeLorean flotant de ' Regreso al Futuro'. 

Un dels detalls divertits de la tarda el va deixar la manera de cantar els números. D'aquesta manera es van sentir, per exemple, el 4 de la bola de drac de l'avi d'en Goku, el 50 de les ombres d'en Grey o el 80 dels dies de la volta al món d'en Willy Fogg. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat