La Policia Local de Sant Feliu tindrà cinc grans àrees d'especialització i més agents

Intervé: Ernest Asurmendi, regidor de seguretat / Carles Motas, alcalde 

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols tindrà cinc grans àrees que permetran als agents especialitzar-se i fer un salt qualitatiu. El nou pla que ha presentat l'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per reestructurar la Policia a vuit anys vista preveu també incrementar la plantilla fins als 50 policies.  

La principal novetat de la nova organització és la creació de la nova àrea de proximitat, medi ambient i policia administrativa, que ha de permetre obrir el cos i que la ciutadania tingui agents de referència per participar de la seguretat de la ciutat. 

Es comptarà també amb l'àrea de serveis territorials, la unitat de trànsit, l'àrea tècnica d'atestats i judicial i la secció d'administració i suport. 

Des del govern ganxó destaquen que aquest és un pla a llarg termini i que l'increment d'agents s'haurà de desenvolupar amb realisme pressupostari. 

Estudien a més la creació d'una nova seu de la Policia Local ganxona que esdevingui la central d'emergències de la ciutat. 

Actualment hi ha 35 places de Policia Local a Sant Feliu de Guíxols de les quals només 26 estan ocupades arran de les jubilacions que s'han produït. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat