Santa Cristina mostra el seu rebuig contra la violència masclista amb una performance

La dansa, la música i el teatre s'han unit per donar forma a la performance 'No hi som totes'. Una representació que a través de la posta en escena de diferents formes de violència masclista ha convidat als presents a reflexionar sobre aquesta xacra.

Una cinquantena de persones de diferents edats i entitats dirigides per Geòrgia Bonell han sigut les protagonistes de la performance que ha girat a l'entorn d'una gran escultura amb 59 sabates vermelles que representen el nombre de víctimes, dones i nens, que fruit de la violència de gènere han mort assassinades en l'últim any. 

S'han portat en escena diferents formes de violència que van des de la violència sexual, laboral, infantil, que han estat acompanyades per diverses disciplines artístiques com la dansa, la poesia, el cant i com no el teatre.

D'aquesta manera Santa Cristina d'Aro amb la implicació de molts ciutadans ha rebutjat qualsevol tipus de violència masclista. La performance ha estat el punt i final a la commemoració del Dia Internacional contra la violència masclista que també ha tingut un taller de mesures d'autoprotecció per a dones.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat