Mont-ras, la Bisbal, Palafrugell: els municipis amb un risc de rebrot més alt de Catalunya

Mont-ras, la Bisbal, Palafrugell: els municipis amb un risc de rebrot més alt de Catalunya
Baix Empordà

Data: 21/10/2020

Les últimes dades publicades sobre la situació de la Covid-19 a la nostra comarca no són esperançadores. De fet, Mont-ras, la Bisbal d’Empordà i Palafrugell són els municipis amb un risc de rebrot més alt de tot Catalunya. Per tant, la necessitat de limitar el contacte social i cenyir-se a la bombolla de convivència són avui dia primordials.

Mont-ras és el municipi de Catalunya amb una possibilitat de rebrot més elevat, amb un índex de 1.871,86. La velocitat de propagació del virus és també la més alta de totes les localitats gironines amb un 2,86, és a dir, una persona amb Covid-19 pot arribar a infectar-ne quasi 3 més.

La segona localitat amb una probabilitat més alta que es produeixi un rebrot és la Bisbal d’Empordà, amb un índex de 1.721,20 punts. Aquí però la taxa de reproducció és més baixa, ja que una persona amb coronavirus pot infectar-ne dues més.

Pel que fa a Palafrugell, el seu índex de rebrot ha crescut en un dia 425 punts. Ahir, els casos positius detectats a la prova PCR en els últims 7 dies eren 99, avui se n'han detectat 19 més.  

Totes aquestes dades són extretes del mapa de municipis publicat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Aquesta calcula l’índex de rebrot dels pobles i ciutats, segons les dades extretes de l’UPC i el portal de Dades Covid de la Generalitat de Catalunya.

Comentaris (2)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Ana bayo maisonefa 35 dies
Ana bayo maisonefa 35 dies
Entonces que nos confiban


Més articles de Societat