Èxit de la primera jornada 'Jo dic sí' de portes obertes de casaments

La primera jornada 'Jo dic sí!' de portes obertes de casaments al Palau Lo Mirador de Torroella de Montgrí debuta amb un gran èxit d'afluència i participació de proveïdors del sector. 

200 inscrits i una vintena d'empreses expositores han vist el naixement d'aquesta iniciativa del Palau Lo Mirador. Marques de vestits, perruqueries, floristeries, fotògrafs, decoradors, professionals de la música i l'espectacle, animadors o, fins i tot, expositors de cotxes i jocs són alguns dels distribuidors que es van poder veure a la cita. L'oferta era tan variada com les possibilitats que ofereix el món sempre creatiu dels casament. Òbviament, tampoc podia faltar el càtering i aquí és on la cuina de l'emplaçament, dirigida pel xef d' Es Portal Hotel Gastronòmic de Pals, Joan Carles Sánchez, va intentar guanyar-se el paladar dels assistents.  La majoria d'ells eren parelles que havien fet la reserva prèvia tot buscant idees de cara a un dels dies més importants de la seva vida. 

Palau lo Mirador és un restaurant i sala de banquets situats a Torroella de Montgrí, a l’interior del palau que porta el mateix nom. Conjuntament amb l’Hotel Palau lo Mirador, que gestiona Rosa dels Vents, organitzen casaments, àpats d’empresa, banquets i celebracions. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat