La Policia de Castell-Platja d'Aro detecta una banda que fa furts a la platja i comerços

La Policia de Castell-Platja d'Aro detecta una banda que fa furts a la platja i comerços
La Policia Local de Castell-Platja d'Aro ha detectat una banda organitzada que realitzar robatoris en locals comercials i a les platges del municpi i ha detingut una persona acusada de pertànyer al grup.

Segons recull el Diari de Girona en només 8 mesos s'han registrat fins a vuit denúncies per robatoris pressumptament comesos per una banda que tindria fins a una desena de membres que haurien arribat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

La banda acostuma actuar en parella i habitualment es fan passar per banyistes o clients per comètre els furts. Aprofiten la més mínima distracció per sostreure carteres i moneders de les víctimes.

Davant d'aquesta sitaució es van muntar un dispositiu policial que va permetre detenir una persona amb una trentena d'antecedents policials per fets similars i contra la qual ja constava una ordre judicial de detenció .

Els agents del Grup de Delinqüència Urbana estan en contacte amb els comerços amb l'objectiu de desarticular la banda per complet i evitar més robatoris.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat