Obertes fins l'1 de març les inscripcions per la III Caminada per la Igualtat

Ja estan obertes les inscripcions per la tercera Caminada per la Igualtat de la Vall d'Aro, que l'any passat va aplegar 360 persones i que es celebrarà la vigilia del Dia Internacional de les Dones, que té lloc el 8 de març. L'objectiu d'aquesta iniciativa que organitzen conjuntament Santa Cristina d'Aro, Castell-Platja d'Aro i Sant Feliu de Guíxols per la via verda del Carrilet és posar de relleu la tasca de prevenció i sensibilització envers la igualtat de gènere que porten a terme. 

Participar-hi és gratuït però cal formalitzar la inscripció abans de l'1 de març. 

El punt de sortida serà a la plaça de Catalunya de Santa Cristina d'Aro, des d'on es resseguiran els 7 quilòmetres de via verda que passen per Castell-Platja d'Aro i acaben als  Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols, des d'on s'habilitarà un autobús gratuït per tornar els participants a la sortida si ho consideren necessari. 

Per fer la caminada reivindicativa, a Santa Cristina s'inaugurarà un mural de dones, a Castell-Platja d'Aro hi haurà una exposició sobre dones il·lustres fetes per 10 il·lustradores i a Sant Feliu es farà una audició de sardanes coincidint amb la capitalitat de la sardana del municipi centrada en el fet que es tracta d'una dansa d'igualtat i germanor.

 


Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Sandra Serrano alonsofa 35 dies
Holaaaa


Més articles de Societat