La III Gala Pro Baix Ter recull fons per a les Associacions de Famílies d'Alumnes

Torna la III Gala Pro Baix Ter amb l'objectiu de recaptar finançament per a projectes d’interès social de la zona, aquest any, en concret, les beneficiàries seran 7 Associacions de Famílies d'Alumnes que podran finançar diversos projectes de millora en els centres escolars. A més, l'acte central tindrà lloc a l'Espai Ter el 30 de setembre es podrà gaudir de l'espectacle solidari ‘Les dones del rock’. 

Després de l’èxit de les dues primeres edicions, Giropoma i l’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, tornen amb més força que mai per celebrar la III edició de la iniciativa solidària Gala Pro Baix Ter.

La gala, que té per objectiu recaptar finançament per a projectes d’interès social de la zona, aquesta vegada les beneficiàries seran 7 Associacions de Famílies d'Alumnes de centres d’educació infantil i primària del Baix Ter i podran finançar diversos projectes de millora en els centres escolars, com la compra de material, o la remodelació de patis i biblioteques.

En concret, són les escoles Guillem de Montgrí i Sant Gabriel de Torroella de Montgrí, Portitxol de l’Estartit, Puig Rodó d’Ullà, El Rajaret de Bellcaire d’Empordà, La Branca d’Albons i Francesc Cambó de Verges.

Així, durant l'acte central de la gala, que se celebrarà el 30 de setembre, es durà a terme la primera festa de les Associacions de Famílies d'Alumnes amb una jornada de portes obertes on cada centre proposarà participar de diferents tallers i altres activitats pensades per a grans i petits. 

Per altra banda, durant aquest dia també tindrà lloc l'espectacle 'Les Dones del Rock', en què s'interpretaran temes de les millors cantants de la història com Billie Holiday, Wanda Jackson, Tina Turner, Patti Smith, Janis Joplin o Amy Winehouse.

Cal dir, a més, que juntament amb l'Espai Ter, Giropoma també assumeix les despeses de l'espectacle cultural i destina de forma íntegra les entrades del públic a accions de les entitats.

Així doncs, amb els beneficis recaptats, els centres educatius podran tenir un tendal per a la protecció solar, material de psicomotricitat, un pati d'esbarjo inclusiu, retolació de la vegetació del pati, un projecte de biblioteca i de pati i una ampliació del material bibliotecari.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat